Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής στο EKO Market είναι οι εξής:

Αποστολή στην πόλη σας: Το EKO Market συνεργάζεται με πρακτορεία μεταφορών και εταιρείες ταχυμεταφορών (courier) προκειμένου να σας παρέχει τη δυνατότητα παραλαβής των επίπλων στην πόλη διαμονής σας. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας υπολογίζεται το κόστος των μεταφορικών. Ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων, η αποστολή θα γίνει είτε με μεταφορική εταιρεία, είτε με εταιρεία courier.

  • Με μεταφορική έρχονται τα προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας και όχι εντός της οικίας. Αν επιθυμείτε παράδοση εντός οικίας, υπάρχει επιβάρυνση σε σχέση με το κόστος παράδοσης επί πεζοδρομίου και γίνεται κατόπιν συνεννόησης του πελάτη με την μεταφορική.
  • Με Courier έρχονται τα προϊόντα που έχουν περιορισμένο βάρος και όγκο. Συνεργαζόμαστε με την ΕΛΤΑ Courier. Να γνωρίζετε: ότι η εταιρία μας στις απομακρυσμένες περιοχές στέλνει μόνο με την ΕΛΤΑ courier. Η εταιρία courier αναλαμβάνει την αποστολή στις απομακρυσμένες περιοχές χωρίς επιπλέον χρέωση, ωστόσο παραδίδει τα προϊόντα στο ταχυδρομείο της περιοχής και όχι στο τόπο παράδοσης .